Küldetésünk

Küldetésünknek tartjuk az autószerviz életében zajló folyamatok megértését, optimalizálását úgy, hogy növeljük a jövedelmezőséget, az ügyfél - és az alkalmazotti elégedettséget.

Ezekre a folyamatokra vonatkozó elvárások állandó változása - ügyféligények, autójavítási technológia, informatikai területeken - állandó kihívást jelentenek a tulajdonosnak és az alkalmazottaknak is!

 

CarSup, a tapasztalatunk gyakorlati megjelenése

egy felhőben futó autószervizekre szabott szoftver. Ahogy a világ folyamatosan fejlődik, mi sem állhatunk meg. A feladat összetett, mivel folyamatosan keressük a legkorszerűbb digitális technológiák lehetőségeia piaci szereplők igényei és a törvényi előírások közötti optimális megoldást.

Folyamatosan figyeljük az ügyfelek, szervizek, cégvezetők, autószerelők igényeit, és ezeket építjük össze a termékünkben.

A CarSup autószerviz „kommunikációs szoftver” bevezetésével segítjük a szervizeket úgy digitalizálni, hogy a szervizben zajló folyamatok átláthatóvá, és egyértelművé válnak. A szakértői munkánk eredménye a szervezettebb, olcsóbb működés, a munkaidő jobb kihasználtsága, kevesebb garanciális javítás, több elégedett ügyfél, melyek természetes velejárója a magasabb nyereség.

A CarSup szoftverünk bevezetése után egy igen fontos változást tapasztalnak az autószervizek: A dolgozók a jobban szervezett működésnek köszönhetően nyugodtabbak, higgadtabbak, „mosolygósabbak” lesznek. Ez nagyban egyszerűsíti az új kollégák betanítását, csökkenti a fluktuációt, és felszabadítja a cégvezetés energiáit, amit így az autószerviz fejlesztésére tud fordítani.
 

Hollósi Dávid

Már középiskolában műszaki szakközépiskolába jártam és mindig is érdekeltek a számítógépek, laptopok, elektronikai kütyük. A programozás sötét mélysége viszont nem vonzott, így nem mélyültem el annak világában. Egyre jobban érdekeltek az autók és valahogy azokkal képzeltem a jövőmet. Így a kettőt összekötve műszaki menedzser szakot végeztem, ami után csak rajtam állt, hogy mit kezdek magammal. Immár 10 éve dolgozok a Medic-car Kft.-nél, ahol kiélhetem vágyaimat: Mindig van kéznél egy-két autó, de a szerviz szoftver és a helyi feladatok biztosítják az informatika támasztotta kihívásokat is. Már hat éve készítjük, fejlesztjük a szerviz ügyviteli rendszerét, de sosem lesz készen.:) Folyamatos a fejlesztés, tesztelés, megint fejlesztés és megint tesztelés. Szerencsére egyre több helyen használják, így mindig új kihívások várnak. Én vagyok a kapocs a programot használó szervizes kollégák és az azt fejlesztő programozók között. Ha mindezek mellett még marad energiám, akkor a családdal töltött kikapcsolódás mellett szívesen eljárok futni is.

Tóth Tibor

1997 óta vezetem az autószervizt, és 2011 óta a szerviz vezetése mellett az autószerviz vállalkozások működésének fejlesztésével és optimalizálásával foglalkozom a saját cégemben, és más vállalkozásoknál is. A cégfejlesztés és cégvezetés teszi ki napjaimat, szeretek tanulni, olvasni, hogy a lehető legkomplexebb tudással tudjak az ügyfelek számára szolgálni. A CarSup rendszer fejlesztés egy igen komplex feladat, mivel egyben kell látni a legkorszerűbb digitális technológiák lehetőségeit, a piaci szereplők igényeivel. Folyamatosan implementálnom kell az ügyfelek, szervizek, cégvezetők, autószerelők igényeit egy izgalmas szoftverbe, aminek a jövőjét úgy fogalmaztuk meg, hogy olyan szolgáltatás láncolatot hozzon létre, hogy az autó tulajdonosok azt az autószervizt keressék, ahol az általunk megálmodott technológia van jelen. Hatalmas kihívás, és egyben sikerélmény cégvezetőkkel őszintén beszélgetni, akik elmondják a cégvezetés közben fennálló gondjaikat, problémáikat, és hónapokkal később látni a sikeres változás eredményeit.

Szántó István

Az autójavítás 1993 óta a mindennapi tevékenységeim részét képezte. Márkaszerviz importőri oldalon 12 év, márkaszerviz vezetése 3 év, márkafüggetlen szervizhálózat nemzetközi és hazai pályán 13 évig segített a tapasztalatszerzésben. Ezen a területen belül hálózatfejlesztés, minőségbiztosítás, ügyfélelégedettség, marketing és munkafelvevői képzés területén szereztem olyan ismereteket, amelyek megosztása segítséget nyújthat minden olyan autójavtással foglalkozó vállalkozásnak, amely fejlődni szeretne. A Carsup fejlesztése igazi öröm számomra, mert valóban a legjobb tapasztalatokat tudtuk összevonni és beépíteni egy rendszerbe, amely ma piacvezető a teljeskörű szolgáltatása által.  

Az AutoGuru360 a szolgáltatásunk másik, oktatási illetve tanácsadói területe. A Carsup szoftver használata előnyös hozzáférést biztosít a tanácsadói és az oktatási szolgáltatásokhoz is.

Tanácsadói vonalon támogatást tudunk adni a technológiai fejlesztések irányvonalának meghatározásához, munkaszervezési és vállalkozás vezetési témákban, beruházási és piacszerzési (marketing) területeken. 

Az oktatási területen a ma elterjedt járművek (benzines, dízel és gázautó) szerelői részére tartunk műszaki oktatásokat, valamint a szervizvezetés területén támogatjuk a partnereinket tulajdonosi és alkalmazotti körre szabott képzésekkel

Szolgáltatásaink

CarSup

Marketing

segítünk a szerviz marketing kialakításában és a megvalósításban 

CarSup

Coaching

a szerviz működést több alkalom alatt átvilágítjuk, és a folyamatokat, feladatokat optimalizáljuk

CarSup

Stratégiai tanácsadás

segítünk a szervizstratégia kialakításában, a fő szerviztevékenységek megkeresésében

CarSup

Szerviz képzések

egy autószerviz működéshez szükséges komplett képzési tematikával szolgálunk.

Autoguru360 
 

Referencia szervizünk

Ahol már bizonyítottunk - Medic-car Kft.

 

A Dunakeszin található Bosch Car Service az általunk képviselt gondolatmenet egyik megvalósult színhelye. Egy igazi sikertörténet, ahol a honlapról érkező megkeresések közvetlenül a CarSup CRM felültere érkeznek, amit a képzett munkafelvevők árajánlattal vagy időponttal kezelnek, így nem hagyják elveszni. A folyamatos e-mailes ügyfél kommunikációt csak erősítik a szerelők által készített fényképek, így minden ügyfél elégedetten távozhat. A munkaszervezés csúcsra van járatva, hiszen a rendelkezésre álló munkaidőt átlagosan 93%-ban értékesítik.

A messze átlag feletti kihasználtság folyamatos fenntartását a Carsup szoftver támogatja, így biztosítva a műhely önjáróságát.

Aki nem hiszi, járjon utána.... Meghívjuk egy kávéra!