KÉP HELYE

CarSup Training

Hidd el, egy jó szoftverrel ki tudod „maxolni” a szervized nyereségét, úgy, hogy nem okoz több idegeskedést. Megmutatjuk Neked, mi hogyan csináljuk.
Ha szoftvert keresel mindenképp gyere el!
Ha már használod, akkor sok trükköt mutatunk Neked.

12 000 Ft / fő

Félnapos tanfolyam

Tanfolyam célja:

Két célt tűztünk ki ezzel a minitanfolyammal. Egyrészt a már használók számára olyan alkalmazási lehetőségeket bemutatni, hogy még hatékonyabban kezeljék a szoftverünket, valamint azok részére, akik szoftver beszerzés, vagy csere előtt állnak, megismerjenek egy valóban újszerű szoftvert, ami nem a munkalapnyitásról, számlázásról szól, hanem a szerviz belső kommunikációról, az ügyfelek kezeléséről, és nem beszélve a szervizben dolgozók motivációjáról, ami bevezetés esetén komoly nyereség növekedést jelent.

Tanfolyam feladata:

A résztvevők megismerik, hogy egy autószerviz működése hogyan „vezérelhető” egy egyszerű szoftverrel, ami a dolgozókat a folyamatok betartására motiválja. Bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek az ügyfelek és a dolgozók számára „izgalmasak” lehetnek, valamint kitérünk arra, hogy pár azonnali statisztikai adat hogyan befolyásolja a szerviz rövid célú stratégiáját.

Az a módszer, hogy a hónap végén elemezzük a múltat, ma már túl késő, ezért mi abban hiszünk, hogy a mai napon történt eseményeket még aznap kell befolyásolni, a valós adatok alapján.

Tanfolyam ajánljuk?

A szoftvert használó dolgozókon kívül főleg azoknak a cégvezetőknek, szervizvezetőknek, döntéshozóknak ajánljuk, akiket érdekel, hogy a szervizben lévő lehetőségek másképp hogyan közelíthetők meg, és hajlandóak szoftvert cserélni.

Fontos megjegyeznünk, hogy létezik a szoftvernek egy olyan változata, amikor a meglévő szoftver a fent említett előnyöket kihasználva a meglévő rendszerrel párhuzamosan működik.

Így a CarSup mindent lekezel, kivéve a munkalap nyitást, raktárkezelést, számlázást. Ez a változat főleg márkaszervizek esetén előnyös.

ezzel kapcs vélemény 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Hársch Szabolcs

Centrum Autószerviz Kft.

ezzel kapcs vélemény 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Képe Tibor

Prémium Autóház Kft.

ezzel kapcs vélemény 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Spissák István

Mobilstar Kft.

CTA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

CTA

A fenti adatok megadásával és az „Kipróbálom ingyen” gombra kattintva elfogadja az adatvédelmi szabályzatunkat, valamint azt, hogy felvehetjük Önnel a kapcsolatot az űrlapon megadott telefonszámon és e-mail címen.