Az autószervizek hatékonyságának és nyereségének növelése egyszerűbb, mint gondolná

Az általunk nyújtott szolgáltatások célja az autószervizek hatékonyságának növelése, segítve partnereinket a munkafolyamatok optimalizálásában és a jövedelmezőség fokozásában. Biztosítjuk, hogy szolgáltatásaink révén autószervizük kiváló eredményeket érjen el és versenyképesen működjön a piacon.

"Víziónk, hogy az általunk nyújtott innovatív szoftvermegoldás és a professzionális szervizmunka segítségével olyan autószervizeket hozzunk létre, amelyek a sikeresség mellett az ügyfél elégedettségére és a minőségi munkára is törekednek."

Célunk, hogy az iparági kihívásokra hatékony megoldásokat kínáljunk, ezzel segítsük az autószervizek növekedését.

Bizalmatlanság

Az autójavítás területén gyakori félreértések és bizalmatlanság tapasztalható. Az Ön szervizében való javítások során fontos, hogy az előző megbízhatatlan szervizek miatt felépítsen egy erős bizalmat az ügyfelekben.

Papírmunka

Az autók szerelése mellett sok időt fordítok éjszakákon és hétvégéken a papírmunkára. Az adminisztráció néha megakadályozza, hogy a járművekkel foglalkozhassak és ez negatív hatással lehet a családi életemre.

Lépést tartani

Az autók egyre bonyolultabbak és a javításuk nehezebbé vált. Az alkatrészek árai emelkednek, a szakképzett autószerelők száma pedig csökken. Az ügyfelek pedig egyre nagyobb igényeket támasztanak. Ezért lépést tartani mindezzel egyre nagyobb kihívás.

Üzletépítés

Az autószerelésben kiemelkedően szakértő vagy, azonban az üzleti oldalának kezelése nehézségekbe ütközhet. A vállalkozás fenntartható növekedése mellett az ügyfélkör bővítése és hosszú távú kapcsolatok kiépítése is nagy kihívást jelenthet.

Az autószerelők és ügyfeleik közötti kommunikáció javítása a CarSup™ szoftverrel

Az ügyfelekkel kialakított bizalomépítés kulcsfontosságú a sikeres autószerelő vállalkozás számára. A CarSup™ segítségével az átláthatóság és bizalom együtt jár, hiszen az ügyfelek már az autójuk behozása után pontosan tudják, mi történik az autójukkal. A digitális átvizsgálások és a meghibásodásokról készült fotók segítségével az ügyfelek részletes információkat kapnak az autójuk állapotáról és az elvégzendő munkákról. Az árajánlatok azonnal elküldésre kerülnek emailben, így az ügyfelek bármikor áttekinthetik és átgondolt döntést hozhatnak.

Oktatási programunk az autószerviz dolgozói számára

Az autószervizek hatékonyságának növelése érdekében fejlesztettük ki a hiánypótló oktatásainkat, melyek célja, hogy az autószerviz vezetői, munkafelvevői és adminisztrátorai részletesen megismerjék a piaci trendeket és az ügyfél elvárásokat. A képzéseink során bemutatjuk a hatékony szervezeti működés rendszerét, és az ehhez kapcsolódó feladatokat és elvárásokat.  Biztosak vagyunk abban, hogy a résztvevők a tanfolyamaink elvégzése után eredményesebben tudják munkájukat végezni.Újraértelmezzük az autószervizek működését:

A CarSup™ rendszerével az autószervizek folyamatai digitalizáltuk, így átláthatóvá és hatékonyabbá váltak a folyamatok. Az egyszerűsített működés eredményeként csökken a garanciális javítások száma, az elégedett ügyfelek száma és a szerviz nyereség viszont nő. A CarSup használata segít a munkatársak mindennapi feladatainak megkönnyítésében, csökkenti a fluktuációt, és lehetővé teszi a cégvezetés számára, hogy energiáit az autószerviz fejlesztésére fordítsa. A CarSup™ rendszer célja az, hogy az autószerviz ügyfeleknek olyan élményt nyújtson, amit eddig nem tapasztaltak a piacon.

“99%-kal csökkentek a panaszok”

Fényképekkel dokumentáljuk a szervizfolyamatot, amit látnak az Ügyfeleink. Ez redukálta közel nullára a panaszokat, kételyeket. 🙂

Hollósi Dávid

Tulajdonos, alapító

Ahogy középiskolásként jártam az első műszaki szakközépiskolámba, már akkor éreztem, hogy az informatikai eszközök, számítógépek és elektronikai kütyük világa érdekel. Azonban később az autók világa is egyre inkább magával ragadott, és úgy képzeltem el a jövőmet, hogy ezt a két érdeklődési területet összekapcsolom. 

A CarSup használata és az egyéb informatikai feladatok is rendszeresen kihívást jelentenek számomra.  Jelenleg én vagyok az a kapocs, amely összeköti a programot használó szervizes kollégákat és az azt fejlesztő programozókat, így mindig izgalmas és változatos a munkám.

Tóth Tibor

Tulajdonos, alapító

„1997 óta vezetek autószervizt, és 2011 óta a szerviz mellett az autószerviz vállalkozások működésének fejlesztésével és optimalizálásával is foglalkozom. Nagyon szeretek tanulni és olvasni, hogy minél több és komplexebb tudással rendelkezzek az ügyfeleim számára. A cégfejlesztés és cégvezetés az, ami napjaimat kitölti. Nagyon kihívásokkal teli, de örömteli munka cégvezetőkkel beszélgetni az őszinte gondjaikról és problémáikról, majd hónapokkal később látni a sikeres változásokat a vállalkozásukban.”

Szerezze be a demót

A Szervizek életét megkönnyítő Szoftver