Önjáró autószerviz technológiákat oktatunk!

I Magasabb Ügyfélelégedettség Maximális Időkihasználtság Több Profit I

Gyakorlott  autószerviz tulajdonosok vagyunk, és tudjuk, hogy az oktatás a kulcs a sikerhez. Nem csak azért, mert így tudjuk a legjobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, hanem azért is, mert ez a leghatékonyabb út ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célokat, és maximalizáljuk a nyereséget. Mi segítünk abban, hogy szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal a lehető leggyorsabban elérje, ami mindenki álma, hogy a munka mellett bőséges szabadidő maradjon.

Tarts velünk az úton a siker felé!

Szerviztanácsadó-munkafelvevő oktatás

A munkafelvevő képzés során megtanulja, hogyan lehet befolyásolni az autószerviz működését, milyen kulcsfontosságú mérőszámokat kell figyelni és hogyan lehet motiválni a szerelőket a hatékonyabb és jövedelmezőbb munkavégzésre. A képzés segítségével átfogó képet kap az autószervizben zajló folyamatokról, és olyan kipróbált módszert ismertetünk, ami segítség a maximális profitot eléréséhez.

Ha szeretné javítani az autószervize hatékonyságát és növelni a jövedelmezőséget, akkor itt a hely

Az előjegyzés vezetésének 5+1 szabálya

Szeretne több munkát, nagyobb bevételt és nyereséget? Akkor tudnia kell, hogy az előjegyzés vezetés a szerviz szíve. De ne aggódjon, mi megtanítjuk Önnek! A megfelelő előjegyzés vezetésével nem csak az ügyfelei, hanem a szerelők és a munkafelvevők is nyugodtabbak lesznek. A módszer használatával minden dolgozó számára átláthatóbbá válnak a napi feladatok, és a szerviz bevétele is emelkedni fog. Ne hagyja ki ezt a tanfolyamot, és jelentkezzen most az autószerviz előjegyzés vezetés tréningre, amelyen keretében a CarSup™ is bemutatásra kerül.

“300%-os Bevétel növekedés”

Rengeteg üresjárat volt a szervizemben. A szoftverrel már hatékonyan kezelem, és ebben az évben rekordot is döntöttünk. Ajánlom.

Hársch Szabolcs

Centrum Autószerviz Kft.

“99%-kal csökkentek a panaszok”

Fényképekkel dokumentáljuk a szervizfolyamatot, amit látnak az Ügyfeleink. Ez redukálta közel nullára a panaszokat, kételyeket. 🙂

Képe Tibor

Prémium Autóház Kft.

“Több idő jut az Ügyfelekre”

Az előjegyzési naptárban minden munkalapállapotot színekkel jelölünk, és az alkatrészek státuszáról sem kell raktárostól érdeklődni.

Spissák István

Mobilstar Kft.