Milyen alap statisztikák szükségesek a fejlődéshez?

A cél elérését nélkülözhetetlen statisztikai adatok:

Tapasztalatból tudjuk, hogy az üzleti életben az árbevétel nagysága az első adat, ami alapján értékelik a cégeket. A befektetők, a bankok ezt nézik, a vállalkozások mérlegében is fontos, hogy ez a szám minél nagyobb legyen. Ez a cégek egyik összehasonlítási mutatója. Ez a mutató tud félrevezető lenni, mert ha minden hónap végén pénzt kell bevinni a műhelybe, hogy legyen miből bért fizetni, akkor hiába van magas árbevételünk, fogy a vagyonunk.

Nem célunk a pénzügyi alapképzés, de egy szerviz szükséges alap adatok bemutatására vállalkozunk.

Olyan (pénzügyi) adatokat szeretnénk bemutatni, amelyek tényleg segítenek megvilágítani a működésünk sikerességét, és nem nehéz megszerezni őket.

A CarSup rendszerünk egyszerűsíti az életét, és nem kell a könyvelőtől kérni ezeket az adatokat.

Alkatrész nyereség

ez többféleképpen számolható. Mi az eladási ár és a beszerzési ár hányadosát javasoljuk.

Van olyan partnerünk, akiknél ez a szám 100% fölötti, vagyis az eladási ár több, mint a beszerzési ár kétszerese!

Ha önnél ez a szám nem éri el a 60%-ot, keressen bennünket! A coaching és oktatási szolgáltatás által garantáltan tudunk javítani a szerviznyereségén.

Nyereség szerelőre bontva

ez a szám egy adott szerelőre vetített munkadíj bevétel és alkatrész árrés összege. Ebből látható melyik szerelő mennyi munkadíjat és alkatrész árrést termel adott időegységben. Tapasztalat, hogy miután a vezető ezt az adatot elkezdi figyelni, sokszor megváltozik a szerelőkről addig alkotott képe. Előfordul, hogy az addigi legjobb szerelőnek tartott kollégáról kiderül, hogy nem keres annyit, amennyi a bérköltsége.